• Svenska
  • Norsk Bokmål
  • English
  • Dansk
  • Deutsch
  • Suomi

Nu söker vi en serviceinriktad innesäljare!

Relevator är en digital marknadsplats som gör begagnad lagerautomation attraktivt och
tillgängligt för alla företag som vill automatisera sitt lager. Genom stödtjänster för både köpare och säljare kvalitetssäkrar vi alla affärer som sker på vår marknadsplats.

Nu söker vi en innesäljare vars huvudfokus kommer vara internationella kunder samt proaktiv bearbetning av nuvarande kunder och prospekt.

Om rollen

I rollen som innesäljare på Relevator kommer du att få arbeta i en varierande roll där rådgivande försäljning kombineras med marknadsinsatser för att driva efterfrågan från både nuvarande och nya kunder.

Du kommer huvudsakligen jobba med bolagets största produktgrupp, lagerautomater, men även med andra produktgrupper.

Relevator befinner sig i en expansiv fas och får löpande förfrågningar från internationella kunder. Som innesäljare hos oss kommer du supportera befintliga säljare och du kommer få eget ansvar för hanteringen av exportkunder. Kunderna finns i hela världen, men huvudsakligen i Europa.

Du kommer också aktivt arbeta med utskick, erbjudanden och prospektering för att driva försäljning mot nya och befintliga kunder. Då rollen är ny kommer du få vara med och utforma den genom att sätta upp struktur och rutiner i nära samarbete med dina kollegor.

Din profil

För att trivas och bli lyckosam hos oss tror vi att du trivs i mindre och snabbväxande bolag och är van vid att arbeta mot deadlines. Du är serviceinriktad och proaktiv och trivs med att bygga relationer och vi ser gärna att du har erfarenhet från att arbeta i en proaktiv och kundorienterad roll, troligtvis mot försäljning. Ett extra plus är om du har erfarenhet från maskinsidan

Då rollen innebär mycket internationella kontakter är det viktigt att du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat. Pratar du tyska är det meriterande! Vidare är du duktig i Officepaktet, van vid arbete i system som t.ex. CRM-system samt har B-körkort.

Startdatum och placering

Startdatum enligt överenskommelse.

Rollen utgår i huvudsak från Relevators kontor i Kungälv men arbete hemifrån kommer vara möjligt.

Ansökan

Relevator samarbetar med Elin Mankert Agency i tillsättningen av denna tjänst. För frågor eller funderingar välkommen att kontakta rekryteringskonsult Elin Mankert, 0723-200761 / elin@mankertagency.se

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Miljö

Begagnad lagerautomation
– för en bättre miljöpåverkan

En välservad hissautomat eller ett paternostverk kan utan problem fungera i 20 – 30 år. Många företag känner inte till möjligheten att sälja sin använda lagerautomation och skickar ofta fungerande maskiner till skroten. För tillverkning av 1 ton ny plåt släpps närmare 2 ton koldioxid ut. Genom att köpa begagnad lagerautomation sparar ni både pengar – och gör miljön en stor tjänst!

Begagnad lagerautomation - för en bättre miljöpåverkan
Relevator miljöbil