• Svenska
 • English
 • Dansk
 • Deutsch

Sälja transportbanor?
- Skicka säljförfrågan

Har ni bandtransportörer, drivna som odrivna rullbanor, conveyorband eller sorteringsverk som ni vill sälja så har ni hamnat rätt. Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi er direkt!

  Sälj era transportbanor till oss

  Maskininformation
  Köper ni våra begagnade transportband?

  Självklart - så här fungerar det

  Vi hjälper er att avyttra er lagerautomation i form av transportband och rullbanor. Utifrån skick, årsmodell och modell så gör vi en värdering av er lagerutrustning – efter värderingen kan vi sedan köpa utrustningen direkt, eller förmedla den åt er.

  Hur demonteras transportbanorna?

  Det kan vi lösa åt er

  Står transportbanden eller rullbanorna i vägen för er övriga verksamhet så kan vi hjälpa er att demontera transportörerna – och givetvis demonterar vi det i samband med försäljning oavsett. Vi arbetar både direkt med tillverkarna och med externa serviceföretag när vi demonterar utrustningen.

  Bortforsling och betalning

  Vi fraktar bort godset och sen betalar vi

  I samband med att vi, eller en köpare vi hittat åt er, köper lagerutrustningen så ser vi till att ordna rätt typ av frakt och förbereda för bortforsling. I samband med att utrustningen går ut så löser vi er betalning tryggt och säkert!

  Frigör pengar för nya effektiviseringar

  Sälj överflödig utrustning

  Har ni rullbanor eller transportband som står och samlar damm? Utrustningen kan ha ett värde! Hör av er till oss så gör vi en värdering av era transportband.
  Er outnyttjade utrustning kanske kan ge lite resurser för nya investeringar.

  Kontakt oss genom formuläret nedan, eller slå oss en signal!

  Begagnad lagerautomation - för en bättre miljöpåverkan
  Relevator miljöbil