• Svenska
 • Norsk Bokmål
 • English
 • Dansk
 • Deutsch
 • Suomi

Sälja transportbanor?
- Skicka säljförfrågan

Har ni bandtransportörer, rullbanor, eller sorteringsanläggningar ni vill sälja? Då har ni hamnat rätt. Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi er direkt!

  Sälj era transportbanor till oss

  Maskininformation

  Vi köper era begagnade transportörer!

  Så här fungerar det

  Har ni transportband eller rullbanor som bara tar plats? Låt oss på Relevator hjälpa er att avyttra utrustningen och samtidigt få ut det bästa möjliga värdet för den. Vi ser till att ni får en rättvis och konkurrenskraftig prissättning baserat på skick, årsmodell och modell. Därefter kan vi köpa utrusningen direkt av er, eller förmedla den åt er.

  Behov av demontage?

  Vi hjälper er gärna!

  Har ni inte möjlighet eller tid att demontera? Ingen fara, då ordnar vi detta i samband med försäljning. Vi har lång erfarenhet av transportörer, och arbetar både med tillverkarna och externa serviceföretag vid demontage.

  Bortforsling och betalning

  Vi fraktar bort godset och sen betalar vi

  När ni väljer att sälja er lagerutrustning till oss på Relevator, behöver ni inte oroa er över bortforsling eller betalning. Vi ser till att allt sköts smidigt och tryggt, så att ni kan fokusera på att ta er verksamhet till nästa steg.

  Vi ordnar med rätt typ av frakt och förbereder utrustningen för bortforsling – oavsett om vi köper den direkt från er eller hittar en köpare åt er. I samband med att utrustningen har lämnat er anläggning löser vi er betalning på ett tryggt och smidigt sätt.

  Frigör pengar för nya effektiviseringar

  Sälj överflödig utrustning

  Vi ser till att ni inte bara blir av med er utrustning, utan också får ut ett konkurrenskraftigt pris för den. Vår snabba och smidiga tjänst passar utmärkt oavsett om det gäller att göra plats för ny utrustning, flytta ut ur er lokal eller helt enkelt minska onödiga kostnader.

  Kontakta oss genom formuläret nedan, eller ring vår lagerexpert Jacob direkt på nummer +46 760 07 91 80

  Begagnad lagerautomation - för en bättre miljöpåverkan
  Relevator miljöbil