• Svenska
 • Norsk Bokmål
 • English
 • Dansk
 • Deutsch
 • Suomi

Sälja lagerautomation?
– Hör av er till oss.

Fyll i formuläret med den information ni har kring er lagerautomation så hör vi av oss. Oroa dig inte om du saknar någon information, det löser vi tillsammans!

  Sälj din maskin till oss

  Maskininformation

  Det ska vara enkelt

  Hur funkar det att sälja på Relevator?

  Har ni någon någon överbliven lagerautomation på ert lager så som t.ex. bandtransportörer, drivna rullbanor eller lagerautomater så kan vi hjälpa er att sälja den. Beroende på ert behov så kan vi köpa utrustningen och plocka bort den direkt – eller så säljer vi den medans den står kvar!

  Inspektion och dokumentation på plats

  Vi kommer ut och hjälper er

  Ni behöver inte oroa er om ni har alla detaljer eller historik kring utrustningen – vi kommer självklart ut och tittar på er lagerautomation på plats. Oavsett var ni finns i landet så är vi tillgängliga för att inspektera lagerutrustningen och ge er ett erbjudande för avyttringen.

  Demontage och bortforsling

  Kan Relevator montera ner utrustningen?

  Har ni paternosterverk, hissautomater eller sorteringsverk ni vill avyttra så hjälper vi er med både demontage och bortforsling. Vi samarbetar både med tillverkarna av lagerautomationen och fristående serviceföretag som kan montera ner utrustningen säkert och proffsigt.

  Vi fraktar bort godset

  och sedan får ni betalning!

  När er lagerautomation monterats ner och packats så ser vi till att boka frakt för att forsla bort godset. I samband med bortforslingen betalar vi snabbt och säkert!

  Begagnad lagerautomation - för en bättre miljöpåverkan
  Relevator miljöbil