• Svenska
 • Norsk Bokmål
 • English
 • Dansk
 • Deutsch
 • Suomi

Värdera er lagerautomation

Vill ni sälja eller få ett andrahandsvärde på er lagerautomation?
Fyll i formuläret till höger och få svar inom 1 timma - enkelt!

Behöver vi mer uppgifter återkommer vi med precis vad vi behöver.

  Värdera lagerautomation

  Besvara frågorna så gott det går och få er värdering inom 1 timma!

  Få det svart på vitt

  Ett inbyte, eller pengar i handen?

  Om ni ska flytta er verksamhet eller byta ut äldre lagerautomation mot ny så kan möjligheten att sälja era gaml utrustning vara ett klart bättre alternativ än skroten.  Att demontera lagerautomation kan också medföra relativt stora kostnad i både tid och pengar.

  Värdera den via oss och få ett snabbt svar om era begagnade lagerautomation istället kan fungera som inbyte – kanske kan ni rent kan få pengar i handen.

   

  Hissautomater, paternosterverk och transportbanor

  Vad kan vi bäst?

  Vill ni värdera hissautomater, paternosterverk eller transportbanor så som rullbanor och transportband så är det den typ av automation vi kan allra bäst.

  Har ni någon annan utrustning på ert lager ni vill avyttra men inte vet var ni ska vända er så är ni välkomna att kontakta oss också – vi kan hjälpa er i rätt riktning.

  Minska ert företags klimatpåverkan

  Och tänk på miljön!

  För tillverkning av 1 ton ny plåt släpps närmare 2 ton koldioxid ut. Genom att sälja era uttjänta lagerautomation så som hissautomater, paternosterverk eller transportbanor så gör ni miljön en stor tjänst. Som exempel väger en lagerautomat normalt ca 3 ton och utöver galvaniserad plåt som är huvudinnehållet består en maskin av elektronikkomponenter, gummiprodukter och färgämnen – låt inte jordens resurser gå till spillo!

  Begagnad lagerautomation - för en bättre miljöpåverkan
  Relevator miljöbil